Transparenta administrativa

Programul de lucru al institutiei este:
luni –  vineri  intre orele 8.00 -16.00.

Agenda conducerii:

Audiente director – zilele de luni, orele 10.00-12.00.
i

Cerere de informatii de interes public

Prin informaţie de interes public se întelege orice informaţie care priveşte activităţile sau rezultă din activităţile unei autorităţi publice sau instituţii publice, indiferent de suportul ori de forma sau de modul de exprimare a informaţiei. (art. 2. , lit. b din Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public)
Conform prevederilor art. 6, alin (3) din Legea nr. 544/ 2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public,  solicitarea în scris a informaţiilor de interes public cuprinde următoarele elemente:

autoritatea sau instituţia publică la care se adresează cererea;

informaţia solicitată, astfel încât să permită autorităţii sau instituţiei publice identificarea informaţiei de interes public;

numele, prenumele şi semnătura solicitantului, precum şi adresa la care se solicită primirea răspunsului.

Pentru a facilita primirea de către dumneavoastră a unui răspuns cât mai prompt, vă rugăm să descărcaţi formularul ataşat şi să-l trimiteţi la email csn.snagov@mts.ro sau pe adresa CSN Snagov: str. Baza Sportiva, nr. 48, Silistea Snagovului, jud. Ilfov.

Responsabil din partea institutiei cu furnizarea informatiilor de interes public este Preda Mihaela, economist compartimentul Financiar-Contabilitate-Resurse umane-Secretariat si Relatii publice, Tel/fax: 021.3522347/021.3522349, e-mail: csn.snagov@mts.ro.

Contractul colectiv de munca se poate descarca de aici.

Acordul la nivelul grupului de unitati din cadrul Ministerului Tineretului si Sportului se poate descarca de la urmatoarea adresa Acord.pdf.

Codul de conduita etica si profesionala al personalului contractual din cadrul Complexului Sportiv National Snagov se poate descarca de la urmatoarea adresa Cod-de-conduita.pdf.

Legea 544/2001 se poate descarca de aici.

Planul de integritate 3/11/2020 poate fi vizualizat aici.

Bilant

Bilantul pe luna iunie anul 2016 se poate descarca de aici.

Bilantul pe luna decembrie anul 2017 se poate descarca de la urmatoarea adresa Bilant.pdf .

Bilantul pe luna decembrie anul 2018 se poate descarca de la urmatoarea adresa Bilant-decembrie-2018.pdf .

Bilantul pe luna decembrie anul 2019 se poate descarca de la urmatoarea adresa Bilant-31.12.2019.pdf .

Buget

Bugetul activitatilor finantate integral din venituri propii pe anul 2016 se poate descarca de aici.

Bugetul pe trimestre al institutiilor publice finantate partial din venituri propii pe anul 2016 se poate descarca de aici.

Bugetul pe trimestre al institutiilor publice finantate partial din venituri propii pe anul 2018 se poate descarca de aici.

Bugetul pe trimestre al institutiilor publice finantate partial din venituri propii pe anul 2019 se poate descarca de aici.

Lista functiilor de venituri salariale